Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем цилиндри

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега върви при някой познат или колега с 33-ка разменете кабелите и свещите (ама трябва да са работещи) и виж как върви тогава защото преди 4-5 дена и моята остана на 3 цилиндъра и като свалих свещите гледам сикими бош триполюсни на около 50 000 които бяха изпочупени със един пръст разтояние между полюсите сега сам със NJK Platinum Еднополюсни понеже денсо иридиум са 50 кинта броиката а NJK-то са по 30лв. бр. И така де и моита си бачкаше яко на 3 цилиндъра ама това че те бие ток хич пък не е добре значи някаде има отечка кабелите не са добре!!!!!!!
    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Момчета не е кабел.чисто новата свещ е зацапана ама чак не мога да я позная.А смених кабелите.Какво остава?

---------- Post added at 17:22 ---------- Previous post was at 17:19 ----------

4ти ми цапаше,сложих новата свещ там и сложих нейния кабел на друг цилиднър за да видя кабела ли е.Но се оказа,че не е.Цапа същата свещ с друг кабел.Плаче ми се.
      Alfa Romeo 33 imola 1.4i boxer

Comment

градски как ти цапа свеща,вода ли има какво,може клапан или гарнитура
        alfa 33 1,7 IE 89гд.[SIGPIC]
        alfa 33 1.7 IE 92гд.
        alfa 166 2.4jtd 02гд. 150к.с.
        lancia delta 1.9td 99гд.

Comment

цялата е черна и в масло.Като обгорена е.

Comment

Щом цапа на масло, не е добре. Може би ще е най-добре да събориш главата и да видиш какво става в цилиндъра. Тая глава се сваля за максимум 2 часа.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

май на клапан ми отива работата
              alfa 33 1.7 IE 92гд.
              lancia delta 1.9td 99гд.

Comment

Първоначално публикувано от becksalfa Покажи съобщение
                май на клапан ми отива работата

Мосло. Клапан. Според мен мнооого трудно. В най-добрия случай счупен водач на клапана, но според мен най отиват нещата към счупен маслен сегмент или деруги в цилиндъра.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

като цяло не е добре работата ,трябва да се свали главата
                  alfa 33 1.7 IE 92гд.
                  lancia delta 1.9td 99гд.

Comment

Това означава да се сваля и отваря двигател нали?

---------- Post added at 18:44 ---------- Previous post was at 18:35 ----------

Какво стана с варианта бобина,отпадна ли?Като съм на наклон на доло все едно нищо и няма,НО като отида на баир нагоре Т-Т-Т-Т-Т-Т едвам го земам.ОЛЕЛеее направо ми се сви св*нктера.

Comment

Помисли си и за варианта, да дойдеш до Кюстендил и да и тръгнеш с много приличен мотор. Поне още 80-100 000 км ще си цар!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

зависи за какъв мотор говорим и какви грошове.

Comment

Първоначално публикувано от BapHeH4e Покажи съобщение
                          зависи за какъв мотор говорим и какви грошове.
                          1.4
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Приеми офертата на Mordohy няма да съжеляваш
                            вече без Алфа,но да видим до кога!

Comment

Момчета,направо си е*а майката.Държа я в гараж,но по навик дърпам ръчната,влизам,пускам я надоло,тругвам и задна лява не иска да отлепи,седи ми оптегната ръчната и не мога да мръдна от гаража.Е...мога но се тътри задната лява.Много съм доволен от тази кола,препоръчвам я на всеки.33 <3 !..А! и махнах свещите и този път всички бяха нацапани,поглеждам нивото на маслото.един пръст и повече над максимума.Та-та-та-тааа!?

Comment

Та та та какво вода или бензин?Ко е вода скачаш на гарнитури,ко е бензин проверяваш регулатор, дюзи ,масите да не са окислени,бенз филтъра и най вече бенза дали гори щото аз имам един в една чаша в гаража и вече 2 месеца си седи без да се изпари егати чудото и все пак виж компресията.Успех.

Comment

Working...
                                X